До уваги співвласників багатоквартирних будинків, ОСББ, управителів, громадських організацій!

  • 15

logo

 

22 квітня 2024 року Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України на своєму офіційному вебсайті було розміщено повідомлення про оприлюднення проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про реалізацію експериментального проєкту щодо створення Системи управління багатоквартирними будинками».

Метою прийняття проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про реалізацію експериментального проєкту щодо створення Системи управління багатоквартирними будинками» (далі – проєкт акта) є запровадження уніфікованого та цифровізованого підходу до процесу прийняття рішень співвласниками багатоквартирного будинку при здійсненні управління багатоквартирним будинком та розширення можливостей доступу співвласникам багатоквартирного будинку до інформації про технічний стан спільного майна у багатоквартирному будинку, а також централізоване накопичення та обробка інформації про управління багатоквартирними будинками.

 

Проєкт постанови Кабінету Міністрів України «Про реалізацію експериментального проєкту щодо створення Системи управління багатоквартирними будинками», як регуляторний акт, оприлюднено на сайті Мінінфраструктури за посиланням: https://mtu.gov.ua/news/35558.html

 

Враховуючи вищевикладене, інформуємо, що Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України заплановано проведення громадського обговорення вищезазначеного проєкту постанови.

 

Громадське обговорення відбудеться дистанційно 10 травня 2024 року з 10.00 год. до 11.30 год. в режимі відеоконференції. Посилання на онлайн зустріч, а також анкета учасника розміщені на офіційному вебсайті Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України у розділі «Діяльність» ® підрозділ «Оголошення» (https://mtu.gov.ua/news/35617.html).