Із засідання виконавчого комітету

  • 124

16 травня відбулося засідання виконавчого комітету. Перший заступник міського голови Віктор Шевченко познайомив присутніх з новими членами виконкому: медичним директором КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги» Євгенією Селівановою та заступником директора з економіки ВП «Атомремонтсервіс» ДП НАЕК «Енергоатом» Іриною Світус.  

 

Про підготовку господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Славутича до роботи в осінньо-зимовий період 2024-2025 років доповіла начальник відділу з питань жкг, тарифоутворення, енергоефективності та енергозбереження Оксана Сосніна. Затверджено план заходів та створено оперативний штаб для контролю за ходом підготовки до нового осінньо-зимового періоду.  

Надано  дозволи на розміщення зовнішньої реклами магазину «ТРАШ», що планується відкритися на Привокзальній площі.

Внесені зміни до складу комісії з питань захисту прав дитини при Виконавчому комітеті Славутицької міської ради.

Виділені кошти Управлінню соціального захисту населення по програмі «Турбота» для  надання 13 одноразових матеріальних допомог вагітним жінкам до народження дитини та породіллям після народження дитини. Також виділені кошти для надання одноразової матеріальної допомоги військовослужбовцям.

.