Прощання з полеглим воїном Олександром Рибаковим

  • 125

Фото без описуСьогодні, 22 травня, у нашій громаді  спущені прапори та оголошено День жалоби. До небесного воїнства приєднався захисник, солдат Збройних сил України Олександр Рибаков, який захищав нашу країну на сході. 

У храмі в честь ікони Божої Матері «Неустанна поміч» відбулося прощання з полеглим воїном. Рідні, друзі, однокласники, побратими, посестри та жителі Славутича з важким серцем прийшли віддати шану українському воїну.

Зі словами співчуття до рідних звернувся перший заступник міського голови Віктор Шевченко. 

Літію за загиблим захисником відслужили отець Юрій Логаза, капелан, настоятель храму в честь ікони Божої Матері «Неустанна поміч» та отець Мар'ян Волошин, військовий капелан 20-го Окремого батальйону спеціального призначення ОПБр у якому служив Олександр Рибаков. 

«Ніхто більшої любові не має над ту, як хто свою душу поклав би за друзів своїх» (Ів.15:13).

Кожен військовий віддає найдорогоцінніше — своє життя. Щораз, йдучи на бойову позицію, кожен воїн прощається з рідними, адже не знає, чи повернеться. 

І живучи, ми повинні пам'ятати про це, допомагати військовим і усвідомлювати, що кожен з них робить усе, щоб ми жили у добрі та радості. 

Шана воїну Олександру, якого знав від початку і до кінця. Він віддав найдорогоцінніше, віддав своє життя за віру в Перемогу. Пам'ять про нього завжди буде жити", — Мар'ян Волошин, військовий капелан 20-го Окремого батальйону спеціального призначення ОПБр, молодший лейтенант.

Щирі співчуття батькам. Світла пам’ять, вічна шана, честь і слава Герою.

Інші новини міста

Всі новини міста