Участь у дводенному марафоні «Супермаркет рішень для громад»

  • 185

Фото без опису15 та 16 травня в Києві вдруге пройшов Український будівельний конгрес, ключовою темою якого стало відновлення України з урахуванням вимог безбарʼєрності та інклюзивності.

Участь у конгресі взяли представники органів місцевого самоврядування, політики та представники влади, великий та малий бізнес, девелопери, забудовники, інвестиційні фонди тощо. Серед них міський голова Славутича Юрій Фомічев.

В рамках конгресу Асоціація малих міст України організувала дводенний марафон «Супермаркет рішень для громад» - цифрову комунікаційну платформу підтримки громад.

Платформа стала своєрідним порталом, який поєднав гостей конгресу з представниками громад зі всієї країни. Представники громад презентували свої ідеї на «Ярмарку інвестиційних проєктів громад» та «Ярмарку донорів».

У рамках «Супермаркету рішень для громад» директор Агентства регіонального розвитку м.Славутича Арина Старовойтова презентувала інвестиційні проєкти Славутича. Також в рамках Ярмарку громад розповіли учасникам Українського будівельного конгресу про славутицький бізнес та ключові кроки Славутицької громади на шляху до безбар’єрності.

Окремою важливою частиною конгресу стала панель «Робота міжнародних та українських фондів, основні напрямки, ключові проєкти та ініціативи».

Також відбулись дискусії з тем «Стратегії та виклики відновлення України», «Державні програми, інструменти щодо розвʼязання житлового питання», «Ветеранське підприємство запорука безпеки суспільства», «Індустріальна відбудова, як важливий драйвер розвитку української економіки» та інші.

Дякуємо Асоціація малих міст України за можливість розповісти про досвід Славутича!

Джерело: Агентство регіонального розвитку