Журналіст одного з найвідоміших журналів Німеччини «Шпігель» Даніель Саградов працював у Славутичі

  • 129

Фото без описуЖурналіст одного з найвідоміших журналів Німеччини «Шпігель» Даніель Саградов працював у Славутичі.

Щотижневик  Spiegel (з німецької мови  – «дзеркало») заснований у 1947 році та друкується у Гамбурзі. Видання має один із найбільших накладів (1 млн на тиждень) серед інформаційних видань Європи та вважається найпопулярнішим суспільно-політичним журналом у Німеччині. 

Програма німецького журналіста була широка. Зранку він поспілкувався з міським головою Юрієм Фомічевим. Цікавився історією, періодом окупації, нинішнім життям міста Славутича. 
Побував Данієль на релокованому виробництві «Нова кухня», де засновниця Марія Бубнова розповіла про сімейний бізнес по виробництву смачної та корисної їжі в ретор пакетах.

Зустрівся з однією із мам військовополонного в/ч 3041. 

У Дитячій школі мистецтв поспілкувався з викладачкою хореографічного відділення, керівницею танцювального колективу «Ліцей» Інною Бережною, яка продовжує займатися улюбленою справою, після евакуації з Бахмута. 

У нинішніх умовах війни, важливо концентрувати увагу світової спільноти на подіях в Україні. Кожний матеріал про нашу країну, і у тому числі про наше маленьке місто, що поблизу з кордоном з Білорусією, допомагає  утримувати погляд світу на Україні,  згуртовує світову спільноту, надає правдиву інформацію «з перших вуст», додає сил і віри у нашу перемогу.