Славутич нагороджує обдарованих спортсменів та спортсменок 

  • 121

Фото без описуНе один рік, напередодні Дня міста Славутича, проходить традиційне свято обдарованої молоді. 28 травня у Залі урочистих подій свої нагороди отримали ті, хто відданий спорту, а своїми перемогами звеличує рідне місто. Для нагороджених сьогодні юних спортсменів та спортсменок спорт – це не лише фізична підготовка, а й наполегливість, дисциплінованість, незламна воля до перемоги. Це вони показали виняткові результати, долаючи труднощі  та  ставлячи нові рекорди. 

Заступник міського голови Олександр Линкевич, вручив 83 нагороди спортсменам, серед яких чемпіонки України, Київської області з футзалу серед команд дівчат; призери чемпіонату України зі стрибків на батуті серед юніорів та юніорок, призери Київської області з боксу, важкої атлетики, дзюдо, стрибків на батуті, переможці кубка України з танцювального спорту; виконали норматив «Кандидат у майстри спорту України»; стали членами резервного складу Національної збірної команди України зі стрибків на батуті та боксу.  Команди «КДЮСШ-Олімп» з футзалу: дівчата 2008-2010р.н. – чемпіонки Київської області, дівчата 2011-2012р.н. – чемпіонки України з футзалу  (тренери Володимир Панченко та Вікторія Мекшун); команда «КДЮСШ» зі стрибків на батуті серед юнаків (тренери Жанна Ломова, Володимир Савельєв та Євген Дьока) – бронзові призери чемпіонату України зі стрибків на батуті в командних змаганнях.

Слова вдячності тренерам, наполеглива праця яких, мудрість, підтримка дають можливість отримувати нагороди юним спортсменам і спортсменкам.