Азартні ігри – це лише розвага

  • 99

Фото без описуЗ метою запобігання ігровій залежності та формування культури відповідального ставлення до азартних ігор, Комісія з регулювання азартних ігор та лотерей розробила E-брошуру на тему: «Азартні ігри – це лише розвага».

Основна мета цієї Е-брошури – мінімізувати негативні наслідки від участі в азартних іграх і донести, що «азартні ігри – це розвага». Залежність від азартних ігор може мати серйозні наслідки, такі як програш великих сум грошей, зростання боргів, депресія, тривога, роздратованість, втрата соціальних зв’язків, довіри у стосунках з рідними, недостатня фізична активність і постійне навантаження на нервову систему, що призводить до зниження імунітету і погіршення стану здоров’я.

Для отримання інформації щодо медичної допомоги з ігрової залежності необхідно звернутися до будь-якого закладу охорони здоров’я за місцем проживання. Перелік закладів охорони здоров’я, які надають медичні послуги особам з ігровою залежністю, доступний на сайті Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей у розділі «Ігрова залежність».

Для отримання безоплатної правової допомоги звертайтеся за єдиним номером контакт-центру системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103 (цілодобово та безкоштовно в межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів) або безпосередньо до найближчого бюро правової допомоги.

Переглянути брошуру 

https://rada.info/upload/users_files/26425731/8060c2a2de8ffdc334be8f7fce114499.pdf

Завантажити брошуру