Молодіжна еліта Славутича

  • 151

В останній день весни останній дзвоник сповістив про завершення навчального року. Саме сьогодні, напередодні Дня міста, у Палаці дітей та молоді  нагородили тих,  хто досяг успіхів у науці та освіті. Це переможці в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів Малої академії наук України, обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади, міжнародних, Всеукраїнських, регіональних конкурсах.

Міський голова Юрій Фомічев, який вручив 51 нагороду юним даруванням. Подякував учням, вчителям, батькам за любов до Славутича, за завершення навчального року, в непростий час та побажав кращого майбутнього Україні, де буде мирне життя, пануватимуть відносини підтримки, взаєморозуміння, єдності. 

 

У номінації «Гордість та надія Славутича» нагороди отримали:

Буяло Діаназа перемоги у Міжнародному конкурсі з українознавства та Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «Крок до знань»; ІІ місце в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості.

Бєлєнко Катериназа ІІ місця у Всеукраїнському інтернет-турнірі з природничих дисциплін «Відкрита природнича демонстрація» та Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «Крок до знань»; ІІІ місця в обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії та обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з астрономії;

Кисельова Євгенія  – за перемогу в обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови.

 

У номінації «За численні досягнення» нагороджені:

 Мекшун Анастасія – за  ІІІ місце у Міжнародному конкурсі з українознавства;

 Латинін Олександр – за  перемогу в обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з фізики; ІІ місце у Всеукраїнському інтернет-турнірі із природничих дисциплін «Відкрита природнича демонстрація»; ІІІ місце  в обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики та обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій.

У номінації «Молодіжна еліта Славутича» нагородили  Дацко Дарину – за Гран-прі у Всеукраїнському конкурсі «Золото осені»; перемоги у Міжнародному  фестивалі-конкурсі мистецтв «Golden Fest», Міжнародному фестивалі мистецтв «Творчий калейдоскоп»; Всеукраїнському патріотичному творчому онлайн-проєкті «Енергоатом Юніор. Все буде Україна»,  Міжнародному конкурсі мистецтв «Осіння казка» (м. Берлін, Німеччина), Міжнародному  фестивалі «Поціловані Богом», Міжнародному благодійному конкурсі мистецтв «Марафон талантів»,  Всеукраїнському конкурсі робіт для школярів на екологічну тематику; за ІІ місце у Міжнародному фестивалі талантів «Golden Time Talents».

Нехай  отримані славутицькою обдарованою молоддю  нагороди  стануть для них стимулом до подальших звершень та надихають на нові перемоги, а мрії збуваються, всі задуми перетворюються на реальність.

 

Інші новини міста

Всі новини міста