Вручення відзнак  «Почесний громадянин» загиблим воїнам

  • 136

У цьому році нашому місту виповнюється 37 років. У цей день Славутич дякував Захисникам. На Алеї Героїв  родини загиблих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста». 

«Сумно і гірко від того, що в небеса відлітають найкращі. Цвіт української землі. Безстрашні, мужні наші Герої. Їх в Славутичі 63… Більшість з них казали: «Все буде добре, я  повернуся», але не змогли. Найвищою нагородою тих, хто уцілів,  є життя, а для загиблих – пам'ять», такі  зворушливі слова прозвучали від ведучої Лариси Маслій. 

Міський голова Юрій Фомічев  дякував захисникам, які безстрашно протистояли ворогу, не шкодуючи себе заради захисту рідної землі, майбутнього наших дітей. Присвоєння Героям-славутичанинам  звання «Почесний громадянин» є символом визнання величезної жертви, яку вони принесли, захищаючи нашу країну від агресора.

Небесні Янголи живуть доти, доки живе пам’ять про них у серцях. Наші Герої назавжди залишаться прикладом мужності, патріотизму та самовідданості для майбутніх поколінь. Вони з нами. Пам’ятаємо…