Славутич дякує

  • 163

У День нашого міста не було святкових заходів. У цей важкий для нашої країни час ми, славутичани всі разом з нашими воїнами, вже 829 день доводимо усьому світові, що Україна ніколи не скориться загарбникам. Ми кожного дня доводимо,  що наш дух незламний, витримка – залізна і наша нація – сильна! 

Але подякувати Захисникам, і тим, хто своєю працею, діяльністю робить все можливе для наближення перемоги варто.

У Залі урочистих подій міський голова Юрій Фомічев вручив почесні відзнаки Вишгородського району «За особливі заслуги» славутичанам- військовослужбовцям та Подяки міського голови представникам міських підприємств, установ, громадських організацій, які віддано і натхненно працюють на благо нашого міста, нашої країни, нашої перемоги.  

«До Дня міста маємо гарний подарунок – 14 звільнених нацгвардійців з ворожого полону. Дякую кожному славутичанину і кожній славутичанці, хто сьогодні захищає нашу Україну! Дякую тим, хто в Славутичі, наполегливо працює для нашої перемоги. Дякую тим, хто далеко від рідного міста, але всією душею прагне повернутися в рідне місто і обов’язково повернеться. Дякуємо всім, хто підтримував нас у найважчі часи та продовжує робити зараз: нашим амбосадорам, міжнародним партнерам, всім нашим справжнім друзям – дякую», з такими словами звернувся до присутніх Юрій Фомічев.

Ми українці і ми вистоїмо та переможемо. Об’єднуємось!  Віримо в наших Захисників! Віримо в Перемогу! Віримо в Україну!

 

 

 

Інші новини міста

Всі новини міста