Ветерани/ветеранки та члени їх сімей мають можливість безкоштовно пройти навчання у програмі «Мрії без меж»

  • 48

Фото без описуГО «ЦЕНТР ПІДТРИМКИ ТА ЗАХИСТУ ВЕТЕРАНІВ, ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ ТА ВНУТРІШНЬО ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ» анонсує нову менторську ініціативу «Мрії без меж» та запрошує 28 ветеранів/ветеранок війни, які втратили працездатність внаслідок поранення, контузії або каліцтва, отриманих на фронті; ветерани/ветеранки українсько-російської війни, які мають інвалідність, а також члени їхніх родин до участі у Програмі підтримки та розвитку підприємництва ветеранів та членів їхніх родин  #МріїБезМеж. У виняткових випадках до участі у проєкті можуть допускатись представники інших категорій.

Проєкт втілюється у життя за підтримки Українського Ветеранського Фонду та ІСАР «Єднання» у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень та Центром демократії та верховенства права завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) у партнерстві з ВМГО «Соціальний вектор», Державною агенцією промоції культури України й ГО «Український центр розвитку культур «Єднання».

Проєкт дозволить разом стати тією силою, яка згуртує учасників, розкриє їх потенціал та створить належні умови для підвищення конкурентоспроможності та популяризація ветеранського бізнесу на внутрішньому й зовнішніх ринках.

Навчальна програма спрямована на посилення ролі ветеранів з інвалідністю в українському суспільстві, їх підтримку у самореалізації та підвищенні впевненості у своїх силах. Менторська програма працюватиме у двох напрямках: сприяння особистісному та кар’єрному розвитку учасників.

  • #МріїБезМеж - безплатний навчальна програма для ветеранів, які бажають зробити перші кроки у започаткуванні власної справи або мають намір працювати зі своєю кар’єрою/маю намір змінити місце роботи.
  • #МріїБезМеж - тренінгова програма покликана допомогти ветеранам, які хочуть створити та розвинути власну справу в Україні, досягти фінансової незалежності, прокачати навички пітчингу та стати ефективними лідерами у часи невизначеності. Також прокачати навички бізнесового маркетингу та брендингу, як впроваджувати інновації. 

Ця можливість саме для вас, якщо: 

  • Ви є громадянином/кою України;
  • Маєте бізнес-ідею і не боїтесь мрії втілювати в життя;
  • Маєте намір працювати зі своєю кар’єрою/маєте намір змінити місце роботи;
  • Маєте високий рівень мотивації та бажання творити зміни для себе і країни.

Коли й де? 
Основні заходи/навчання відбуватимуться в м. Київ 14-17 червня 2024 року. 
На період проведення заходу організатори покривають всі витрати, пов’язані із проживанням та харчуванням учасників. Оплата проїзду здійснюється власним коштом учасників.

На завершення: 
Під кінець навчання всі учасники отримають сертифікати про участь у навчальній програмі. А по завершенню всього проєкту відбудеться фінальна презентація кращих проєктів у приміщенні Українського кризового медіацентру в м.Києві (орієнтовно друга половина липня 2024 р.). 

Важливо:
Відбір учасників відбуватиметься на основі якісної заявки, яку Ви можете знайти за посиланням
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8FCb9PxPMCRWVd7MXcWuD3JZiufeF7IO44RObMNtG68xGtw/viewform?usp=sf_link

Також інформацію про проєкт можна знайти на сторінках:
Державної агенції промоції культури України - https://www.facebook.com/profile.php?id=100064883162311