Пам'яті Владислава Давиденка

  • 132

Фото без описуДодому на щиті в рідне місто Славутич повертається загиблий на війні з російськими окупантами український захисник Владислав Давиденко, якому назавжди  залишиться 27 років. 

Народився Владислав 21 червня 1996 року у Славутичі. Після закінчення школи № 2 працював у приватних компаніях. Добрий, щирий, відкритий до спілкування, готовий у будь-який  час прийти на допомогу друзям.    
 
У квітні 2024 року за покликом серця мобілізувався до лав Збройних сил України. Щодня мужній  український захисник протистояв російській навалі, тримаючи позиції на передній лінії оборони. 4 червня 2024 року навідник механізованого відділення Владислав Давиденко загинув під час штурмових дій у районі села Новоолександрівка Донецької області.
Вірою і правдою воїн служив Україні і віддав своє молоде життя  за її свободу, незалежність, за майбутнє кожного з нас.
Висловлюємо щирі співчуття матері Лідії Георгіївні, його близьким, бойовим побратимам. Без батька залишилися донька Кіра. У цю гірку мить розділяємо горе разом та схиляємо голови в глибокій скорботі. Нехай світла пам’ять про Захисника буде сильнішою за смерть та назавжди залишиться у серці  всіх, хто його знав, любив і шанував.
Вічна пам’ять та слава Герою! 

Сьогодні, 12 червня,  Владислав Давиденко востаннє повертається додому.
Звертаємося до славутичан  зустріти  його коридором шани на кільцевій дорозі  при в’їзді у місто.
Орієнтовний час 13:00.

13 червня о 12:00 у  храмі в честь ікони Божої Матері «Неустанна Поміч» відбудеться прощання з Владиславом Давиденком. 

13 червня  у Славутичі оголошується Днем жалоби.

Інші новини міста

Всі новини міста