Прощання з полеглим воїном Владиславом Давиденком

  • 93

Фото без опису13 червня, у день Вознесіння Господнього, Славутицька громада у жалобі. В останню земну дорогу проводжали солдата Збройних сил України, славутичанина Владислава Давиденка, який загинув під час штурмових дій у районі села Новоолександрівка Донецької області. Воїн віддав найцінніше – своє життя, за свободу і незалежність нашої країни.

До храму на честь ікони Божої Матері «Неустанна Поміч» прийшли містяни, військовослужбовці, керівництво громади, однокласники, друзі, найближчі та найрідніші люди, щоб віддавати останню шану, сказати дякую своєму земляку.

Владислава Давиденка поховали з усіма почестями на Алеї Слави міського кладовища, де майорять прапори України. За військовою традицією, на честь захисника пролунав військовий салют.

Владислав Давиденко був відважним, вмотивованим воїном, надійним товаришем по службі, який  втратив своє життя, щоб ми могли жити під мирним небом. Наш Захисник показав нам приклад справжнього патріота, приклад хоробрості, відваги. Чесно і до кінця виконував свій обов’язок воїна і громадянина. Ціна нашої перемоги складна, важка, болюча.

Світла пам’ять та безмежна вдячність Герою навіки залишаться в наших серцях.

Інші новини міста

Всі новини міста