ІV Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?»

  • 86

Фото без описуДо Дня Незалежності України благодійним фондом «Об’єднання світових культур» / UWCF спільно з Українським координаційним центром з підвищення правової освіти населення та Українською молодіжною правничою асамблеєю проводиться ІV Всеукраїнський творчий конкурс «Що для мене Україна?».

До участі запрошуються юні художники, співаки та волонтери віком від 4 до 18 років у 3 категоріях – малюнок (зображення українських захисників, рятувальників, лікарів та волонтерів, історичних постатей, рідного краю, традицій), фотографія (відображення волонтерських ініціатив дітей) та пісня (виконання україномовної пісні, яка береже та формує культурну спадщину українського народу).

Детальні умови участі у Конкурсі, рекомендовані тематики та вимоги до конкурсних робіт містяться на сайті фонду UWCF за посиланням:

https://uwcfoundation.com/ua/blagotvoritelnost-v-mire/shho-dlya-mene-ukra%D1%97na-2024

Конкурсна робота разом із заявкою подається до Організаційного комітету, шляхом її завантаження та заповнення спеціально створеної GOOGLE-ФОРМИ, розміщеної за посиланням: https://forms.gle/ice8YN2A9a1mjFyAA

Все листування між учасниками Конкурсу та Організаційним комітетом щодо організації та проведення Конкурсу здійснюється виключно електронною поштою за адресою: konkurs@uwcfoundation.com.

Контактні дані Організаційного комітету: uwcfua@gmail.com, https://www.facebook.com/uwcfoundation/.

Переможці Конкурсу отримають відзнаки та цінні подарунки.

Також планується проведення благодійних виставок кращих малюнків з метою допомоги дітям, які постраждали внаслідок війни.

Довідково:

У 2020, 2021 та 2023 роках у конкурсі взяла участь 23 041 робота від 13 403 конкурсантів з усіх областей України, а також української діаспори з 39 іноземних держав. Конкурс як проєкт у 2020 році визначено кращою практикою реалізації громадських ініціатив «ТОП-100» (м. Київ) та переможцем конкурсу «Громадянське суспільство та влада – кращі практики співпраці». Малюнок однієї з переможниць конкурсу 2021 року став макетом для поштової марки «Українська мрія», випущеної Укрпоштою у 2022 році.

Інші оголошення

Всі оголошення