Дайджест Громадської асамблеї у Славутичі

  • 77

Фото без описуНабирає обертів підготовка до проведення першої Громадської асамблеї у Славутичі (ГА), що є частиною проєкту Ради Європи «Зміцнення стійкості демократичних процесів через громадську участь під час війни та в післявоєнний період».

Розпочато реєстрацію на першу Громадську асамблею в Славутичі. Ваш голос має значення!

Інформування громадян.  
Щоб забезпечити максимальну поінформованість жителів міста, застосовано комбінований підхід, який включає онлайн-канали та особисте сповіщення у вигляді розсилки запрошень. Було надруковано 4000 листів-запрошень, які координаторки проєкту рознесли адресатам.

Відеозвернення міського голови.  
Міський голова звернувся до славутичан у відео, підкресливши важливість участі в ГА та висловивши підтримку ініціативам, які сприяють розвитку Славутича. Переглянути відеозвернення на YouTube:  https://youtu.be/4NsFORN_GBU?si=EKKRzCx-5KlZk_oK 

Координатори про ГА. 
У міському Офісі підтримки громадських ініціатив зазирнути за лаштунки процесу підготовки запрошень. Поспілкувались з координаторами, обговорили ключові питання, які будуть винесені на розгляд. Зокрема, велика увага буде приділена темі поводження з побутовими відходами. Детальніше про спілкування з координаторами: https://e-slavutych.gov.ua/news/1724920273/

Дізнайтеся більше про ГА та реєструйтеся:  

Зареєструйтесь зараз та долучайтесь до формування майбутнього Славутича! Ваша участь є важливою для прийняття обґрунтованих та ефективних рішень.

#Citizens_assemblies_UA #Slavutych_citizens_assemblies #Славутич_громадська_асамблея