Пам’яті Руслана Власова

  • 33

Фото без описуЗ глибоким сумом сповіщаємо про загибель Руслана Геннадійовича Власова, вірного сина України, який віддав своє життя за рідну землю.

Руслан народився 20 лютого 1983 року в Києві. У 1990 році разом із родиною переїхав до Славутича, де навчався у школі №1. З дитинства був працьовитим і відповідальним, обрав професію маляра, працював у будівельних компаніях Києва.

У 2014 році Руслан одружився і створив сім’ю, переїхавши до села Халимонове Ніжинського району Чернігівської області. Був люблячим чоловіком для дружини Людмили та дбайливим батьком для доньки Софії.  Руслан був веселим, компанійським і надійним другом. Він завжди прагнув до гармонії в родині, розділяючи тепло й радість із близькими.

31 травня 2024 року він був мобілізований до лав Збройних Сил України, взявши на себе святий обов’язок захищати країну від ворога. На жаль, 7 вересня 2024 року під час виконання бойового завдання у селищі Гродівка Покровського району Донецької області Руслан загинув, віддавши своє життя за свободу та незалежність України.

Світла пам'ять про воїна назавжди залишиться в серцях рідних, друзів та всіх, хто знав його особисто. Глибокі співчуття дружині, донці, сестрі, низький уклін мамі захисника Тетяні Казимирівні.  У цю гірку мить розділяємо горе разом та схиляємо голови в  скорботі.

19 вересня 2024 року о 8:30 у Славутицькому морзі відбудеться прощання з Русланом. Поховають Героя у селі Халимонове на Чернігівщині.

Вічна слава Герою!

Інші новини міста

Всі новини міста