День захисників і захисниць у Славутичі з вірою у перемогу та нашою вдячністю героям 

  • 71

Фото без опису1 жовтня у Залі урочистих подій міста Славутича відбулося урочисте нагородження військовослужбовців з нагоди Дня захисників і захисниць України, Дня українського козацтва та свята Покрови Пресвятої Богородиці.

Захисники та захисниці – ті, хто стоїть на варті нашої свободи. З початку широкої війни, 951 день наші відважні Збройні сили Україну на полі бою відстоюють нашу незалежність. Їхня відвага, самопожертва дають нам змогу жити, працювати, творити, навчатися. 

Щодня неможливо пройти по Алеї Героїв без відчуття скорботи й вдячності тим Янголам, які відлетіли на небо…  Їхній героїзм – приклад для кожного з нас.
«Хто такі захисники і захисниці України ми побачили у 2022 році в Славутичі. На жаль, маємо захисників Чорнобильській АЕС, які знаходяться сьогодні у полоні, так важливо повернути їх на рідну землю. Нам важко. На нашій землі війна. Ми втрачаємо найкращих, все пам’ятаємо. Але ми точно переможемо у цій війні. У нас  немає іншого шляху. У єдності наша країна досягне високих стандартів життя, коли людина є головною. Відбудуємо нашу Україну обов’язково», – з такими словами звернувся до присутніх військовослужбовців міський голова Юрій Фомічев. 
Захисникам і захисницям він вручив подяки та подарунки за сумлінне виконання своїх обов’язків, вагомий внесок у захист незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України.  

Ми щиро дякуємо нашим захисникам та захисницям. Віримо у нашу перемогу. Віримо, що над кожним регіоном України буде майоріти синьо-жовтий прапор й лунатиме гімн нашої країни.

Нагородження до Дня захисників і захисниць / Медіа Дім. - Режим доступу: https://youtu.be/CHK4pRA1oOw?si=EmXiJTirAelzffO9