Досягнення на чемпіонаті України з важкої атлетики

  • 31

Фото без описуЗ 6 по 12 жовтня в місті Хуст Закарпатської області відбувся чемпіонат України з важкої атлетики серед юнаків та дівчат віком до 13 і до 15 років. У змаганнях взяли участь 21 збірна команда з різних областей України. Київську область представляли три вихованці відділення важкої атлетики КДЮСШ:

  • Матвій Євдокімов (вікова група до 13 років, вагова категорія до 38 кг) зайняв 12 місце.
  • Захар Зубець (вікова група до 13 років, вагова категорія до 41 кг) посів 7 місце.
  • Вадим Зубець, змагаючись серед спортсменів до 15 років, став бронзовим призером у ривку (85 кг), поштовху (102 кг) і в сумі двоборства (187 кг).

Вихованці КДЮСШ продемонстрували свою витримку та рішучість, набуваючи цінного змагального досвіду. Наші спортсмени гідно виступили на чемпіонаті, всупереч всім труднощам.

Важливу роль у змаганнях зіграв Максим Шаплико – майстер спорту з важкої атлетики та суддя І категорії, в минулому вихованець КДЮСШ. Він отримав високу оцінку від головної суддівської колегії за свою роботу.

Тренери Юрій Каленський та Геннадій Зубець висловлюють подяку КДЮСШ, батькам, а також Сергію Пономаренку і Володимиру Бондаренку за підтримку та допомогу у підготовці й участі в чемпіонаті України.

За інформацією відділу молоді та спорту