Із засідання виконавчого комітету

  • 29

Фото без опису23 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету. Перший заступник міського голови Віктор Шевченко надав інформацію щодо початку опалювального сезону у місті, який розпочався з 14 жовтня. На Центральній котельні в експлуатацію запущено нові мережеві насоси. Для прикладу, є управляюча компанія, яка якісно виконала роботи з підготовки до опалювального сезону. При запуску тепла в окремих багатоквартирних будинках виникали проблеми, тому компаніям слід звернути увагу на більш якісну підготовку до запуску тепла. За останні два дні кількість проблемних звернень від мешканців будинків значно зменшилися. Робота триває.

Про виконання бюджету Славутицької міської територіальної громади за 9 місяців 2024 року доповіла начальниця Управління фінансів Галина Зайченко. За звітний період до загального фонду бюджету міста надійшло 307,5 млн грн, з них: власні доходи – 217,4 млн грн, що становить 94% до затверджених показників, недоотримано 13,5 млн грн. Реверсна дотація на 2024 рік не передбачена. Виконання видаткової частини загального фонду бюджету становить – 250,9 млн грн. Більшість видатків бюджету спрямовано на забезпечення виплати заробітної плати працівникам бюджетної сфери, це 65% – (163,9 млн грн), харчування дітей – 3% (7,0 млн грн), оплата за спожиті комунальні послуги та енергоносії – 17% (43,0 млн грн) та інші видатки, що пов’язані із забезпеченням життєдіяльності міста.

Під час засідання для ТОВ «ЕКОЕНЕРГОГЕНЕРАЦІЯ» встановлено тарифи на виробництво теплової енергії на установках з використанням альтернативних джерел енергії для потреб установ та організацій на рівні 90% від середньозваженого тарифу на теплову енергію.

Схвалено зміни до міських програм розвитку фізичної культури та спорту, «Молодь Славутича».

Збільшена сума на харчування учнів 1-4 класів. На сьогодні 98% дітей забезпечуються безоплатним харчуванням у закладах дошкільної та загальної середньої освіти.

Виділені кошти Управлінню соціального захисту населення для надання допомоги жителям міста. Затверджено 53 рішення щодо надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Інші новини міста

Всі новини міста