Новини освіти Славутича

  • 16

 У Славутичі стартував перший етап змагань плічопліч у рамках Всеукраїнської шкільної ліги! Фізкультурно-оздоровчі заходи під гаслом "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО" об'єднують школярів у спорті та підтримці командного духу.

 

 Команда учнів ЗЗСО №1 бере участь у Міжнародному проєкті StudBizEU зі сприяння розвитку молодіжного соціального підприємництва та практичних навичок управління кар'єрою в Україні, Молдові, Грузії та Вірменії за допомогою інноваційного підходу зі створення соціальних шкільних підприємств (СШП). Успішно завершили перший етап і подали заявку на отримання фінансування для проходження в другий етап. Вони планують відкрити соціальне шкільне підприємство "Zero Waste School" та продавати  компост і саджанці, іклуючись про екологію та розвиваючи навички соціального підприємництва. Команда запрошує підтримати їх починання, підписатися на сторінку та поставити вподобайку: Zero Waste School (https://www.facebook.com/profile.php?id=61566989535479)

 

 Вітаємо переможців #eTwinning National Quality Label 2024! Проєкт "Well-being in Ourselves, Well-being at School" під керівництвом Наталії Соловйової зі Славутицького ліцею здобув відзнаку. Це великий крок у розвитку Славутицького ліцею, який продовжує впроваджувати інноваційні освітні методики та зміцнювати міжнародні зв’язки. Бажаємо нових звершень!

 

Інші новини міста

Всі новини міста