Із сесії Славутицької міської ради

  • 14

Зранку, 24 жовтня, відбулося засідання позачергової сесії Славутицької міської ради, до порядку денного якої було включено 6 питань. Серед ключових рішень — внесення змін до бюджету громади на 2024 рік та Програми будівництва, реконструкції й модернізації інфраструктури міста.

 

 «Ми отримали рішення Кабміну щодо субвенції в 16,3 млн грн на ремонт покрівлі Центрального корпусу нашої лікарні. Це цільова субвенція, що чітко прописана в Постанові КМУ. Ми оприлюднимо порядок її використання. Проєктно-кошторисна документація готова, експертизу пройдено, тож хочемо швидко розпочати процедури, щоб забезпечити технічну безпеку лікарні. Основне завдання — виконати 70% робіт уже цього року. Важливо зазначити, що кошти перехідні, і їх використання не зупиняється 31 грудня. Проте якщо частина коштів залишиться невикористаною, вона повернеться до державного бюджету», — повідомив міський голова Юрій Фомічев.

 

Також депутати ухвалили додаткові рішення, які дозволять отримати дозволи на капітальний ремонт укриттів у чотирьох закладах освіти.

Інші новини міста

Всі новини міста