Гаряча лінія кризової підтримки

Гаряча лінія кризової підтримки

  • Переглядів: 36

Гаряча лінія кризової підтримки — це безкоштовна та цілодобова допомога для ветеранів, їхніх родин та постраждалих від наслідків війни. За вказаним номером отримати консультацію психологів можуть:

Як ветерану безоплатно отримати психіатричну допомогу

Як ветерану безоплатно отримати психіатричну допомогу

  • Переглядів: 55

У рамках співпраці з Національною службою здоров’я України Мінветеранів роз’яснює ветеранам і ветеранкам, як за Програмою медичних гарантій отримати психіатричну підтримку, консультації необхідних лікарів-спеціалістів, безоплатні або з частковою доплатою ліки при розладах психіки та поведінки, а також амбулаторне і стаціонарне лікування.

Служба зайнятості пропонує

Служба зайнятості пропонує

  • Переглядів: 80

Для повернення захисників і захисниць до продуктивної зайнятості Служба пропонує різні можливості. Передусім - пошук роботи за освітою, досвідом роботи та побажаннями клієнтів. Київський обласний центр зайнятості має майже 15 тисяч вакансій із зарплатою, що коливається від мінімальної до 40 тис. грн. Із ними можна ознайомитися на сайті КОЦЗ (http://surl.li/mmnvl), профілі КОЦЗ у соціальній мережі «Фейсбук», а також під час візиту до підрозділів обласної служби зайнятості (http://surl.li/clyqi).

Правові послуги Центру

Правові послуги Центру

  • Переглядів: 61

У Соціально-психологічному центрі м.Славутич для ветеранів та членів їх родин можна отримати:

Гід державних послуг. Банер