​Пам’яті Жерносека Олександра (04.02.1982-27.03.2023)

  • 160

При виконанні бойового завдання у Бахмуті, загинув славутичанин Олександр Жерносек. Він віддав своє життя за нашу свободу, незалежність нашої країни.  Жахлива і болісна втрата… 
Народився Олександр Жерносек у Карелії. У 1988 році його родина переїжджає до Славутича. Після закінчення школи №3 Олександр, як і його батько Віктор Володимирович, який будував місто Славутич, освоює мирну професію будівельника. Працює у міських будівельних компаніях. Захоплюється рибалкою, футболом. Світлий, життєрадісний, позитивний, він завжди приходив на допомогу своїм рідним та друзям, своєю посмішкою міг відволікти від будь-яких проблем. Олександр був люблячим сином, батьком, чоловіком. Для нього родина завжди була на першому місці. 
З початком війни, без вагань, добровольцем пішов захищати нашу країну. Служив на Сході країни старшим стрільцем роти спеціального призначення однієї з військових частин ЗСУ. Ворожий обстріл забрав його життя на 42 році.    
Висловлюємо щирі співчуття близьким та рідним Олександра Жерносека. Доземний уклін мамі Валентині Василівні, батьку Віктору Володимировичу.

Вічна пам'ять і слава Герою.

3 квітня о 12:00 у храмі в честь ікони Божої Матері «Неустанна Поміч» відбудеться прощання з українським захисником Олександром Жерносеком.