Конкурс на закупівлю послуг з організації та проведення публічних заходів згуртованості

  • 229

Фото без описуБлагодійний фонд «Чорнобильська АЕС. Славутич. Розвиток» в межах грантового проєкту «Створення комплексного міжгалузевого управлінського механізму кризового реагування в громаді міста Славутич», грантова угода № M4EG-RRP-LVGA-2023-03, що реалізується за підтримки Спільної ініціативи Європейського Союзу та Програми розвитку ООН «Мери за економічне зростання», оголошує конкурс на закупівлю послуг з організації та проведення публічних заходів згуртованості.

 

Місце надання Послуг: м.Славутич, Вишгородський район, Київська область, Україна

Обсяг послуг:

  1. Публічний захід згуртованості «Єдина родина Славутича» для 100 учасників.
  2. Публічний захід згуртованості «Загальноміська культурна акція Єдності» для 150 учасників.

Детальний опис вимог до Послуг: Додаток 1 «Технічне завдання».

Умови оплати Послуг: договір з фіксованою ціною в гривні з ПДВ або без ПДВ з оплатою після підписання Акту приймання-передачі наданих послуг після проведення кожного публічного заходу згуртованості.

Дата та строк надання послуг: Додаток 1 «Технічне завдання».

Термін подачі конкурсних пропозицій: до 17:00 07.04.2024

 

Учасник конкурсу надає організатору наступні документи:

  1. Цінову пропозицію, заповнену за зразком (Додаток 3 «Форма цінової пропозиції») з розрахунком вартості послуг у форматі Еxel (Додаток 4 «Форма кошторису»)
  2. Документ, що підтверджує державну реєстрацію з відповідним КВЕД (виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань тощо).
  3. Документ, що підтверджує податковий статус.
  4. Інформаційну довідку у довільній формі, що містить повну назву учасника, юридичну та поштову адресу, контактний номер телефону, Е-mail, відомості про керівника (посада, ПІБ, тел.), відомості про підписанта договору (посада, ПІБ, тел.).
  5. Контакти партнерів, які можуть надати рекомендації (не менше 3 контактів) відповідно до форми, наведеної у Додатку 2 «Перелік контактів партнерів».

 

Істотні критерії відбору комерційних пропозицій:

  1. Відповідність поданих документів умовам оголошення.
  2. Відповідність запропонованих послуг вимогам даного оголошення;
  3. Прийнятна ціна.

 

Переможцем конкурсу буде обрано найнижчу комерційну пропозицію, яка повністю відповідає адміністративним і технічним вимогам.

Запитання щодо конкурсу можна надсилати в електронному вигляді на електронну адресу: aly.latysheva@gmail.com 

Конкурсні документи повинні бути складені українською мовою, підписані уповноваженою особою учасника та засвідчені печаткою (за наявності) та у електронному вигляді (у форматі PDF) надіслані учасником на електронну адресу aly.latysheva@gmail.com з темою листа «Цінова пропозиція на конкурс: Заходи згуртованості. Назва учасника.»

Визначення переможця конкурсу, відбудеться організатором після фінансової та технічної оцінки запропонованих комерційних пропозицій згідно істотних критеріїв (умов) відбору, які зазначені у даному оголошенні, але не пізніше 17:00 10.04.2024 року.

Результати конкурсу будуть повідомлені організатором учасникам шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

 

*Додаткові застереження

Учасник цього конкурсу приймає до уваги та погоджується з тим, що організатор конкурсу залишає за собою право вимагати від учасника додаткові документи та/або інформацію, що підтверджують відповідність окремих положень документів вимогам та умовам цього оголошення.

Учасник, надсилаючи документи для участі у загальній процедурі (проведення конкурсу) за цим оголошенням, підтверджує своє розуміння та згоду з тим, що організатор може відхилити його комерційну пропозицію у випадку, якщо пропозиції інших учасників міститимуть більш вигідні умови (згідно з технічними вимогами).

 

Контактна особа: Лариса НІКІТЕНКО телефон +380506695469

 

Додатки: 

 ​​​​​​​