Славутич відвідала Радниця – Уповноважена Президента України з питань безбар'єрності Тетяна Ломакіна

  • 154

Фото без опису«Безбар’єрність сьогодні – це філософія суспільства без обмежень», – Тетяна Ломакіна.

20 січня з робочим візитом Славутич відвідала Радниця – Уповноважена Президента України з питань безбар'єрності Тетяна Ломакіна.

Пані Тетяна оглянула укриття Центру соціально-психологічної реабілітації  дітей «Родинний затишок» та закладу дошкільної освіти №1 "Калинка".

Взяла участь в урочистому відкритті модернізованого  Молодіжного простору м. Славутич, який за програмою USAID «Мріємо та діємо», разом з IREX було відремонтовано з урахуванням інклюзивності.

Відвідала відремонтоване прийомне, реанімаційне й реабілітаційне відділення в КНП «Славутицька міська лікарня» та реконструйований басейн «Дельфін».

«Це наш потенціал розвитку, росту. Безбар'єрність  важлива! І один з найважливіших її аспектів, – допомога. В тому числі й ветеранам. І поради та зауваження від уповноваженої – безцінна річ», – Юрій Фомічев.

Останній пункт програми робочої поїздки — ТОВ «Нова кухня», підприємство з виготовлення готової стерилізованої (не сухої) продукції в реторт пакетах тривалого зберігання, яке готується до запуску основного виробництва.

«Нам було і що показати, й що запитати. Завжди раді», – міський голова.

Переглянути світлини

 

Інші новини міста

Всі новини міста