Страх гучних звуків, як підтримати дитину?

Страх гучних звуків, як підтримати дитину?

  • Переглядів: 42

У будь-який час дня або ночі можуть залунати повітряна тривога, робота ППО чи звуки вибухів. Існує хибна думка, що дітям не потрібно пояснювати, що відбувається, а достатньо просто їх відволікти та сказати «не бійся». Насправді дітям важливі і пояснення, і підтримка дорослих.   Аби підтримати дитину та допомогти їй впоратися зі страхом вибухів, дитяча психологиня Світлана Ройз радить діяти за певним алгоритмом. Про це у сьогоднішньому пості. 

Інформаційної кампанії "Довідка.Інфо"

Інформаційної кампанії "Довідка.Інфо"

  • Переглядів: 139

Запрошуємо вас приєднатися до інформаційної кампанії "Довідка.Інфо" Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки, спрямованої на підвищення обізнаності про:

Звідки беруться емоційні гойдалки

Звідки беруться емоційні гойдалки

  • Переглядів: 58

Кілька днів тому наче хмаринки під ногами, а сьогодні навіть чашка кави важча за камінь. Від початку повномасштабної війни такі коливання настрою знайомі усім. Хтось підсвідомо самостійно «вирівнюється» за день-два. Комусь потрібна допомога, аби зупинити ці емоційні гойдалки. Але й тих, й інших «накриває» хвилями. Чому так?

Порядок надання грантів за програмою «Власна справа»

Порядок надання грантів за програмою «Власна справа»

  • Переглядів: 214

Кабінетом Міністрів України внесені зміни до Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу . Нововведення розширюють можливості для використання грантових коштів, зменшують кількість документів, які необхідно надати банку для підтвердження витрат. До того ж скасовуються граничні суми надання грантів протягом одного періоду подання заяв, уточнюється низка положень для підприємців-ветеранів, для яких спрощується отримання та використання грантових коштів.

Контакт-центр  Головного управління Пенсійного фонду України

Контакт-центр Головного управління Пенсійного фонду України

  • Переглядів: 278

Шановані громадяни! Інформуємо вас про те, що з травня цього року розпочав свою роботу контакт-центр - безкоштовна «гаряча лінія» Головного управління Пенсійного фонду України! Номер для зв’язку: 0 800 505 780.

Як дотримуватися психогігієни

Як дотримуватися психогігієни

  • Переглядів: 55

Чому один у полі не воїн? Ще наші пращури влучно підмітили, що сила – у єднанні та згуртованості. І не тільки бойова чи фізична, а й ментальна.

Безпека на дорозі: яскравий одяг та світловідбиваючі елементи 

Безпека на дорозі: яскравий одяг та світловідбиваючі елементи 

  • Переглядів: 165

Шановні читачі, нехай безпека завжди буде на першому місці! Сьогодні ми говоримо про те, як подбати про безпеку на дорозі, зробивши себе більш помітними для інших учасників дорожнього руху, особливо в мінливу осінню погоду. 

Що варто знати про ботулізм

Що варто знати про ботулізм

  • Переглядів: 144

Увага! В Київській області зафіксовано випадок отруєння, що може бути пов'язано із ботулізмом, викликаним вживанням домашніх консервів.

Гід державних послуг. Банер