НА КИЇВЩИНІ ВЖЕ УХВАЛЕНО РІШЕННЯ НА ПОНАД 314 МЛН ГРН ЗА ПРОГРАМОЮ ЄВІДНОВЛЕННЯ – БРИФІНГ КОВА

НА КИЇВЩИНІ ВЖЕ УХВАЛЕНО РІШЕННЯ НА ПОНАД 314 МЛН ГРН ЗА ПРОГРАМОЮ ЄВІДНОВЛЕННЯ – БРИФІНГ КОВА

  • Переглядів: 112

На Київщині вже ухвалено 3 546 позитивних рішень на загальну суму понад 314 млн грн відповідно до першого етапу програми єВідновлення. Також ведеться активна робота щодо опрацювання заявок за другим етапом урядової програми. Про це повідомив заступник голови Київської ОДА Микола Бойко під час брифінгу.

ДЕЛЕГАЦІЇ ЄВРОПЕЙСЬКИХ ПАРТНЕРІВ ВІДВІДАЛИ КИЇВЩИНУ

ДЕЛЕГАЦІЇ ЄВРОПЕЙСЬКИХ ПАРТНЕРІВ ВІДВІДАЛИ КИЇВЩИНУ

  • Переглядів: 43

У ці святкові дні в Київській області з офіційним візитом побували голови та представники урядів європейських держав. Серед європейських партнерів – Президент Литовської Республіки Ґітанас Наусєда та Прем’єр-міністр Норвегії Йонас Гар Стере. Також регіон відвідали Президент Португалії Марселу Ребелу де Соуза, Президентка Угорщини Каталін Новак і Прем’єр-міністр Фінляндії Петтері Орпо. Крім того, на Київщину завітала офіційна делегація Боснії і Герцеговини, яку очолили Голова Президії країни Желько Комшич та член Президії Деніс Бечірович. Це перший візит представників боснійського Уряду в Україну.

Вишгородська районна військова адміністрація повідомляє

Вишгородська районна військова адміністрація повідомляє

  • Переглядів: 584

З метою відновлення економічного потенціалу у Вишгородському районі було прийнято наказ начальника Вишгородської районної військової адміністрації від 17.08.2023 року № 9 «Щодо продажу алкогольних напоїв у торгівельних мережах (магазинах) та закладах громадського харчування на території Вишгородського району» яким встановлено новий часовий проміжок реалізації алкогольних напоїв, а саме: продаж алкогольних напоїв у торгівельних мережах (магазинах) та закладах громадського харчування, які мають ліцензію на роздрібну торгівлю алкогольними напоями здійснюватиметься з 09:00 до 22:00 год.

РУСЛАН КРАВЧЕНКО: КИЇВСЬКА ОВА ЗАВЖДИ ГОТОВА ПІДТРИМАТИ ІНІЦІАТИВИ МОЛОДІ

РУСЛАН КРАВЧЕНКО: КИЇВСЬКА ОВА ЗАВЖДИ ГОТОВА ПІДТРИМАТИ ІНІЦІАТИВИ МОЛОДІ

  • Переглядів: 83

У Київській обласній військовій адміністрації проходить Молодіжний форум-2023 «В єдності наша сила: Київщина».  У рамках заходу начальник КОВА Руслан Кравченко поспілкувався з понад 70 учасниками з усієї області. Він запевнив, що Київська обладміністрація завжди готова підтримати їхні ініціативи. Також начальник КОВА вручив учасникам форуму премії і грамоти від КОВА за особливі досягнення в розбудові Київщини. 

КИЇВСЬКА ОДА СТВОРИЛА РАДУ ЖІНОК-ПІДПРИЄМНИЦЬ

КИЇВСЬКА ОДА СТВОРИЛА РАДУ ЖІНОК-ПІДПРИЄМНИЦЬ

  • Переглядів: 32

Київська обласна державна адміністрація створила Раду жінок-підприємниць. Київщина – це перший регіон, де створена така Рада при голові обладміністрації. «Із початку повномасштабної агресії росії українські жінки одразу долучилися до національної оборони та протидії агресору. Сьогодні жінки виборюють зі зброєю в руках нашу незалежність, волонтерять, працюють над забезпеченням військових, розвивають бізнес, місцеве самоврядування, беруть активну участь у політиці. Я дуже часто чую від активних українських жінок: «Хто, як не я?». І з впевненістю можу  сказати, що саме вони – основа всіх змін в Україні в цілому, і на Київщини зокрема», – зауважив голова Київської ОДА Руслан Кравченко на першому установчому засіданні Ради.

УСПІШНИЙ ДОСВІД ЯК НАЙКРАЩА МОТИВАЦІЯ: ЗАКЛАДИ КИЇВЩИНИ ПОДІЛИЛИСЯ ПЕРШИМИ РЕЗУЛЬТАТАМИ ВПРОВАДЖЕННЯ РЕФОРМИ ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ

УСПІШНИЙ ДОСВІД ЯК НАЙКРАЩА МОТИВАЦІЯ: ЗАКЛАДИ КИЇВЩИНИ ПОДІЛИЛИСЯ ПЕРШИМИ РЕЗУЛЬТАТАМИ ВПРОВАДЖЕННЯ РЕФОРМИ ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ

  • Переглядів: 115

10 серпня Київщина вже вдруге приймала гостей з інших регіонів – голів та представників семи  військових адміністрацій з усієї країни. У межах чергової партнерської зустрічі «Реформа харчування: виклики, досягнення, перспективи» очільники місцевих громад, керівники закладів шкільної та дошкільної освіти організували гостям відвідини шкіл та дитячих садочків, поділилися з колегами власними напрацюваннями щодо зміни системи дитячого харчування в школах та садочках. Також гості відвідали будівництво фабрики-кухні в Бучі. Учасники обговорили перші результати змін, очікування та можливість використання досвіду Київщини громадами і закладами в інших куточках країни.

Оголошення про початок прийому анкет кандидатів у члени Ради з питань ВПО при Вишгородській РДА

Оголошення про початок прийому анкет кандидатів у члени Ради з питань ВПО при Вишгородській РДА

  • Переглядів: 68

На виконання Постанови КМУ від 04.08.2023 № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб» при Вишгородській районній державній адміністрації (Вишгородській районній військовій адміністрації) створюється Рада з питань внутрішньо переміщених осіб. На виконання Постанови КМУ від 04.08.2023 № 812 «Про затвердження Типового положення про Раду з питань внутрішньо переміщених осіб» при Вишгородській районній державній адміністрації (Вишгородській районній військовій адміністрації) створюється Рада з питань внутрішньо переміщених осіб. Згідно п.7 Постанови склад Ради утворюється у кількості 18 осіб, з яких чисельність представників органу, при якому утворюється Рада, становить 6 осіб, внутрішньо переміщених осіб  – 9 осіб та представників громадських організацій, які провадять діяльність у сфері забезпечення та захисту прав внутрішньо переміщених осіб – 3 особи.

Київщина продовжує відбудову

Київщина продовжує відбудову

  • Переглядів: 88

Київська область – одна з найбільш постраждалих внаслідок російської військової агресії. Загалом було від початку повномасштабного вторгнення рф у регіоні було пошкоджено та зруйновано понад 27 тисяч об’єктів, серед яких основну частку складає житло – 24,5 тисячі.